torsdag 12 juli 2012

Nynäshamn

I går åkte vi tidigt till Anders och Tina till deras lantställe utanför Nynäshamn.
Det var riktigt kallt och blåsigt när vi kom fram, men på eftermiddagen sprack det upp och det blev riktigt skönt.


Filip

Max
Det blev en båttur samt bad från bryggan.
Tina

Mattias

Anders

Vackra Smilla



Maja provade även att köra åkgräsklippare. Väldigt kul tyckte hon och Anders blev nöjd då gräset blev klippt.


Elin och Maja
Framåt kvällen blev det grillat med färskpotatis sallad. Gott. Vi hade gjort en paj och tagit med oss så det blev efterrätten.



Mor och dotter
Huset ligger bara några hundra meter från havet. Nu har dem avverkat lite skog för det byggs nya hus längst ned mot vattnet så nu har dem verkligen havsutsikt!







Idag har vi klippt häcken och gjort orndning på tomten. Det  tog längre tid än vi trodde! En brudspirea häck som inte blivit klippt på flera år... Jag har krattat så att jag har fått blåsor på händerna...inte någon van arbetare i trädgården med andra ord.
Jag hade tänkt åka till Norrköping och träffa Mia och andra welsh ägare men insåg att vi hinner inte bli klara i tid och eftersom jag börjar jobba på måndag ville vi ha detta gjort. För morgondagen kommer vigas åt att gå på stan och kolla bågar till Elin.
Vi blev precis klara med häcken då värsta ovädret drog in. Åska och regn!. Nu verkar det som om det spricker upp igen. Märkligt väder!
Nu börjar ångesten komma för att börja jobba. Men som tur är jobbar Pernilla nästa vecka vilket gör att det känns lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar